Betaalmogelijkheden

 

Bij Antwerpse-handjes.be bieden wij u de verschillende mogelijkheden om uw bestelling veilig online te betalen:

 

Bancontact/Mistercash (enkel België)
Bancontact/Mistercash is een online betaalmiddel, waarmee consumenten met een Belgische bankrekening kunnen betalen via hun eigen bank. Met Bancontact/Mistercash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Al onze Bancontact/Mistercash betalingen worden verwerkt via Mollie.

 

iDEAL (enkel Nederland)
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten met een Nederlandse bankrekening kunnen betalen via hun eigen bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internet bankieromgeving van uw eigen bank.

Al onze iDEAL betalingen worden verwerkt via Mollie.

 

Mastercard/Visa/Maestro (wereldwijd)
Het is ook mogelijk om te betalen met Mastercard, Visa en Maestro. Alle creditcardbetalingen worden zorgvuldig behandeld door Mollie. Zij zorgt ervoor dat uw betaling in alle discretie en veiligheid wordt afgehandeld. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw gegevens versleuteld verstuurt. Zo wordt u optimaal beschermd tegen online-fraude. 

 

PayPal (wereldwijd)
PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. U kunt snel en eenvoudig een (gratis) PayPal-rekening openen via de website van 
PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard. Betalingen via PayPal zijn gratis.

 

Bankoverschrijving (enkel Europa)
Indien u besluit zelf de betaling via uw bank over te maken vragen wij u duidelijk het ordernummer bij de betaling te vermelden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de door u bestelde goederen versturen. Gelieve er rekening mee te houden dat het, afhankelijk van uw bank 1 tot 3 werkdagen kan duren alvorens wij uw betaling ontvangen.

Rekeninghouder: TRE Commerce bv
IBAN: BE95 7360 0156 1158 
BIC: KREDBEBB