Over ons

 

Antwerpse-Handjes.be is dé webwinkel voor de enige echte Antwerpse Handjes.

 

Drijvende krachten achter dit online verkoopplatform zijn de chocolaterieën Château Blanc en SJOKOLAT. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ambachtelijk chocolade en onze erkenning als officiële verdelers van de Antwerpse Handjes zijn we inmiddels uitgegroeid tot vertrouwde leveranciers van vele consumenten, bedrijven en overheidsinstellingen die specifiek op zoek zijn naar Antwerpse Handjes als (relatie)geschenk.

 

Heeft u binnenkort een jubileum, evenement, loyaliteitsprogramma, marketingactie, productlancering of een andere gelegenheid? Overweeg dan zeker eens de Antwerpse Handjes in te zetten als marketinginstrument; de symbolische betekenis van het Antwerps Handje leent zich uitstekend om uw boodschap extra te benadrukken. Zowel met de luxe standaardverpakking, maar uiteraard nog meer met uw eigen gepersonaliseerde verpakking.

 

Met onze klantgerichte werkwijze denken we graag mee over de mogelijkheden hoe we de Antwerpse Handjes kunnen inzetten voor uw volgende project. Neem gerust eens contact op om uw ideeën te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.